Ilea Cătălin-Marius

Sunt un tânar medic specialist în medicină de urgenţă ce îmi desfăşor activitatea clinică în cadrul Unităţii Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca şi in cadrul Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare si Descarcerare (SMURD) Cluj.
În ceea ce priveşte activitatea ştiintifică sunt interesat de tot ce înseamnă studiu interdisciplinar în medicina de urgenţă. Domeniile speciale de interes sunt utilizarea şi implementarea ecografiei ca instrument de diagnostic rapid în departamentul de urgenţă pentru diferite patologii şi domeniul toxicologiei clinice.
Activitatea didactică o desfăşor cu studenţii Facultăţii de Medicină Generală şi ai Facultăţii de Asistenţă Medicală Generală în cadrul stagiilor practice folosind simulatoarele Centrului de Aptitudini Practice, cu aplicabilitate în stagiile clinice în departamentul de urgenţă sau prespital . O parte importantă a activităţii didactice consider că o reprezintă întâlnirea periodică cu studenţii în cadrul Cercului Studenţesc pentru Studii Interdisciplinare în Medicina de Urgenţă.

Informații

  • Grad didactic: Asistent
  • Telefon: 0744953191
  • Adresă email:
Accesat de 5995 de ori