Marți, 02 Iunie 2020 12:46

Primul Congres internațional multidisciplinar dedicat COVID-19, 9 - 11 iunie 2020

În majoritatea țărilor, epidemia este în regres. Cu toate acestea, boala COVID-19 va continua să constituie o problemă medicală majoră, indiferent de fazele epidemice ale SARS-CoV-2.
Boala COVID-19 este o afecțiune vasculară / hematologică caracterizată prin hipercoagulabilitate, risc de coagulare intravasculară diseminată și tromboză. Astăzi, comunitatea științifică internațională recunoaște terapia antitrombotică ca piatră de temelie în strategia terapeutică globală la pacienții cu COVID-19.

Distinşi oameni de știință din Grecia, Franța, Italia, Spania, Olanda, SUA și China vor prezenta și îşi vor împărtăși experiența și cunoștințele actualizate în timpul Primului congres internațional multidisciplinar dedicat COVID-19. Evenimentul științific se va desfăşura online, între 9 şi 11 iunie 2020, de la 18:00 la 20:30 (GMT + 3 ore).

Pentru mai multe informații despre program, vă rugăm să vizitați acest link.

Congresul are trei obiective:
1. Să pună comunitatea medicală în legătură cu cei mai cunoscuți experți, care se află în prima linie a dezvoltării de noi strategii diagnostice și terapeutice pentru COVID-19.
2. Să creeze un material și o rețea educațională de înaltă calitate (din videoclipurile prelegerilor) care vor fi la dispoziția autorităților de sănătate publică și a societăților științifice.
3. Să organizeze o rețea de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord pentru dezvoltarea unei strategii comune de prevenire, diagnostic și tratament al COVID-19.

Prof. dr. Grigoris Gerotziafas
Președintele Conferinței

Accesat de 1260 de ori

Selecție - anunțuri