Miercuri, 14 Octombrie 2020 09:11

Congresul Național de Boli Infecțioase, 17-18 octombrie 2020

Dorim să vă invităm cu drag la un eveniment cu o tematică medicală de actualitate, cea de-a XIII-a ediție a Congresului Național de Boli Infecțioase intitulat COVID-19.ro, care se va desfășura în perioada 17-18 octombrie 2020, exclusiv online, în cadrul platformei: https://online.medevents.ro/.

Programul științific se va baza pe realitatea actuală a pandemiei generate de noul Coronavirus și va conține prezentări științifice ale unor specialiști renumiți din țară și din străinătate, implicați în mod direct atât în cercetarea virusului SARS-COV-2 cât și în tratarea pacienților cu COVID-19. Prezentările se vor adresa atât medicilor din cadrul specialității de boli infecțioase cât și tuturor celor care activează în spitalele suport precum și tuturor celor care pot interacționa prin natura specialității cu pacienți suferind de această boală.

"Am organizat acest eveniment pentru a marca în istoria specialității noastre anul Covidului, nu ca pe un eveniment fericit, ci ca pe un război pe care l-am dus, l-am învăţat şi l-am câştigat.
Conf. dr. Mihaela Lupșe - Președinte Congres

Mai multe detalii găsiţi în documentul ataşat şi pe site-ul evenimentului: https://cnbi.medevents.ro/.

Accesat de 611 de ori

Selecție - anunțuri