Imprimă această pagină
Miercuri, 28 Octombrie 2020 15:41

Acordarea facilității de tarif redus cu minimum 50% pe mijloacele de transport local în comun pentru studenți, masteranzi și doctoranzi

  Stimaţi studenţi,
   
  Dorim să asigurăm respectarea prevederilor legale și să venim în sprijinul dumneavostră în ceea ce privește acordarea facilității de tarif redus pe mijloacele de transport local în comun.
   
  În baza art. 205 din Legea nr. 1/2011, prin Hotărârea Consiliului de Administrație, întrunit în data de 20 octombrie 2020, s-a aprobat decontarea individuală a 50% din tariful intreg, pentru abonamentele pe mijloacele de transport local în comun in valoare de 70 de lei(pret intreg) dedicate studentilor – 60 calatorii/luna, pe toate liniile, pe bază de documente justificative.
   
  Astfel,
  -          studenții, masteranzii, doctoranzii - cu vârsta de până la 26 ani - beneficiază de tarif redus cu 50% pe mijloacele de transport local în comun.
  -          studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii - beneficiază de gratuitate pentru aceste categorii de transport.
   
   
  Solicitanţii trebuie să:
   
  1.      deruleze individual și lunar procedura de obținere a abonamentului pe mijloacele de transport în comun la punctele de vânzare abonamente (centre de ticketing) ale Companiei de Transport Public Cluj-Napoca. Vor achita contravaloarea integrală a abonamentului, iar universitatea va deconta 50% respectiv suma de 35 lei sau 70 lei (pentru studenții orfani și cei proveniți din casele de copii), 60 de călătorii pe lună.
   
  2.      solicite de la punctele de vânzare abonamente (centre de ticketing) ale Companiei de Transport Public Cluj-Napoca dovada efectuării plății – bon fiscal. Pe bonul fiscal fiecare student își va trece numele și prenumele.
     
  3.      depună o cerere către conducerea universității de solicitare de rambursare a sumei (Anexa 1), până la data de 2 a lunii curente, pentru abonamentele achitate până la finalul lunii anterioare.

  Cererile, împreună cu documentele justificative de plată, se transmit pe adresa de e-mail .
  Acestea vor fi centralizate, verificate de către secretariatele facultăților și trimise Direcției Economice în vederea rambursării/decontării sumelor fiecărui solicitant.

  Conducerea universității

   

   

  Accesat de 7688 de ori