Miercuri, 25 Noiembrie 2020 08:35

Lansarea studiilor Chestionarul Național Studențesc și EUROSTUDENT, coordonate de UEFISCDI, cu privire la experiența studențească

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” invită studenții de la toate programele de licență și de masterat ale universității să participe la studiile Chestionarul Național Studențesc și EUROSTUDENT, alături de colegi din țară și de la universități europene.

Lansate în data de 24 noiembrie 2020, cele două studii urmăresc să colecteze și analizeze date cu privire la satisfacția studenților față calitatea învățământului superior, respectiv date privind condițiile de studiu și de viață ale studenților, Chestionarul Național Studențesc fiind desfășurat în premieră în țara noastră.

Intră pe site-ul www.chestionar-studenti.ro pentru a completa chestionarul.

Opiniile tale vor fi valorificate de către Ministerul Educației și Cercetării (MEC) și Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) pentru îmbunătățirea condițiilor de viață și de studiu ale studenților din România.

Alătură-te studenților din țară și din celelalte 28 de state europene care evaluează calitatea educației superioare și experiența lor academică.

Exprimă-ți opinia despre experiența studențească! Mai multe voci, un mesaj mai puternic!

Accesat de 467 de ori

Selecție - anunțuri