Vineri, 27 Noiembrie 2020 08:52

Invitație eveniment „Cum și de ce promovăm cercetarea”

Stimate cadre didactice / cercetători

Vă invităm să participați la evenimentul „Cum și de ce promovăm cercetarea”, miercuri 2 decembrie 2020, începând cu ora 18:00.
Discuția se va desfășura online și este dedicată promovării cercetării, fiind un dialog cu Dl. Prof. Dr. Tudor Oprea - cercetător în medicină la Universitatea din New Mexico și Dna. Andrada Fiscutean - jurnalist de știință.
Întâlnirea se adresează comunității științifice din România și este organizată în cadrul evenimentului european „Noaptea cercetătorilor”. Vor fi abordate teme precum publicul de știință din România, motivele și reținerile cercetătorilor de a face un pas către public, ce înseamnă outreach și alte subiecte din sfera comunicării științei.
Evenimentul va avea loc pe Zoom, iar pentru înscriere vă rugăm să accesați linkul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfR5jkkd0FwxCjuxSCmq5VrcyffF4p2ChoDlmYCVJWCqJjZaw/viewform?usp=sf_link
Detalii despre eveniment găsiti pe pagina Noaptea cercetătorilor: https://noapteacercetatorilor.ro/nc/nc2020/iasi/panel-online-cum-si-de-ce-promovam-cercetarea/

Cu deosebită considerație,
Echipa DepCDI

Accesat de 425 de ori

Selecție - anunțuri