Joi, 11 Februarie 2021 09:28

Anunț cu privire la începerea activității didactice - semestrului II

Dragi studenți, Senatul Universității a aprobat adoptarea modelului hibrid de învățământ pentru semestrul al doilea din acest an universitar. Astfel, cursurile se vor desfășura exclusiv online, iar o parte din activitățile practice și stagiile clinice vor avea loc onsite. Modul detaliat în care se va desfășura activitatea didactică pentru fiecare specializare și formațiune de studiu în parte va fi transmis de fiecare facultate prin mijloacele de comunicare disponibile. De asemenea, vor fi transmise și informațiile privind cazarea în căminele universității pentru studenții care vor avea activitate didactică onsite.
În ceea ce îi privește pe studenții internaționali, din păcate, în acest moment, contextul european și internațional este nefavorabil și limitativ în ceea ce privește mobilitatea persoanelor, impunând restricții de călătorie și perioade de carantinare la destinație. În acest sens, vă rugăm să încercați să reveniți în Cluj-Napoca începând cu debutul celui de-al doilea semestru, ținând cont de reglementările aflate în vigoare în țările din care proveniți. Dacă nu aveți posibilitatea de a reveni, puteți participa la cursuri online.

Conducerea universității își asumă misiunea și responsabilitatea de a asigura performanţa academică și, în același timp, de a menține standardele de sănătate și siguranță.

Vă asigurăm de constanta noastră preocupare pentru reluarea activității didactice în cele mai sigure condiții și vă dorim multă sănătate!

Accesat de 3298 de ori

Selecție - anunțuri