Vineri, 26 Februarie 2021 12:52

Anunț pentru înscrierea în grupul țintă al proiectului MEDPRACT

Dragi studenți,

Dăm startul implementării unui proiect ambițios, MEDPRACT - Competitivitate, performanță și responsabilitate socială prin stagii de practică medicală integrată, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

MEDPRACT se va desfășura pe o perioadă de 2 ani și vă oferă acces la stagii de practică în clinici private și clinici universitare de stat, stagii de practică în echipe interdisciplinare în cadrul Centrului de Aptitudini Practice și Simulare în Medicină al UMF, stagii de practica la centre de simulare de prestigiu din UE, concursuri cu premii in bani, ÎN PREMIERĂ training-uri de soft skills și competențe transversale (comunicare asertivă, managementul conflictelor, managementul timpului, comunicare publică, competențe organizaționale, s.a.).

Dacă sunteți studenți în anul 5 (specializarea Medicină), anul 2 (specializarea Balneofiziokinetoterapie și Recuperare medicală) sau anul 3 (Asistență Medicală) vă invităm să vă înscrieți în proiect!

Inscrierile se fac în perioada 22 Februarie- 10 Martie 2021, între 10.00-18.00 la Secretariatul Facultății de Medicină, str. Pasteur nr. 4, Parter, Sala nr. 4.

Pentru mai multe informații vă rugam accesați invitațiile de mai jos sau link-ul către pagina proiectului

Pentru întrebări sau informații suplimentare ne puteți contacta la adresa .

 

 

Accesat de 2579 de ori

Selecție - anunțuri