Luni, 20 Septembrie 2021 11:14

UMF Iuliu Hațieganu – locul 601+ în domeniul academic Clinical & Health din Clasamentul World University Rankings 2022 by subject

Stimați colegi, universitatea noastră se situează, din nou, printre universitățile de referință din întreaga lume, potrivit clasamentului Times Higher Education (THE) World University Rankings 2022 by subject.
UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca este listata în acest clasament la domeniul Clinical & Health și mă bucur să constat că suntem una dintre cele trei universități de profil din România prezente în acest ranking și că ne situăm pe locul 601+ la nivel mondial, alături de cele mai performante instituții de învățământ superior din lume.
Astfel, dovedim încă o dată că universitatea noastră se află în elita universităților de talie internațională, iar acest lucru se datorează performanțelor dumneavoastră, muncii și dedicării pe care le-ați investit în ultimul an. Pentru toate acestea, vă felicit și vă mulțumesc pentru contribuția pe care o aveți la succesul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.
Rector, Prof. dr. Anca Dana Buzoianu
Accesat de 802 de ori

Selecție - anunțuri