Marți, 12 Octombrie 2021 13:28

Anunț competiție ASAIH - „Reinvent Healthcare – Start-up Ideas”

Stimați colegi, Asociația Studențească de Antreprenoriat „Iuliu Hațieganu” organizează concursul de propuneri de proiecte antreprenoriale „Reinvent Healthcare – Start-up Ideas”, cu termen de depunere a propunerilor de proiecte în data de 24 octombrie, ora 23:59.

Competiția se desfășoară în două etape:
1. Etapa 1 – Depunerea unei propuneri de proiect antreprenorial cu impact în domeniul sanitar până în data de 24 octombrie, ora 23:59, pe adresa de email .
2. La finalul Etapei 1 vor fi selectate 5 echipe care vor trece în Etapa 2 de validare și mentorat ce se va desfășura în perioada noiembrie – decembrie. Fiecare membru al unei echipe selectate va primi o bursă de 1500 lei pentru a o folosi pe parcursul Etapei 2.

În luna decembrie va avea loc o sesiune de prezentare a planurilor antreprenoriale în fața unei comisii interdisciplinare, iar cele mai bune 3 echipe vor fi premiate cu câte 3000 lei.

De asemenea, în parcursul lunii octombrie este organizat un modul educațional care vine în sprijinul dumneavoastră pentru a vă pregăti propunerile de proiecte și pentru a vă familiariza cu domeniul e-health.

Link cursuri educaționale: https://fb.me/e/7OUIfOpDI

Link documente competiție: https://www.asaih.net/copy-of-start-up-ideas

Mult succes!

Accesat de 323 de ori

Selecție - anunțuri