Vineri, 15 Octombrie 2021 11:19

Testări Real Time-PCR - UMF Iuliu Hațieganu

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” este acreditată de către Ministerul Sănătății să realizeze testări Real Time-PCR pentru stabilirea diagnosticului de sindrom respirator acut sever (COVID-19) determinat de noul coronavirus, prin metoda RT-PCR din exsudat nazofaringian.

Recoltările probelor se realizează la adresa str. Moților nr. 33 în zilele de marți și joi, în cursul dimineții. Testările se fac pe bază de programare prealabilă la nr. de telefon 0374834813 (orar pentru programări telefonice luni-vineri între orele 11:00-13:00). Vă rugăm să aveți la dumneavoastră cartea de identitate, iar pentru persoanele care vor călători în afara țării pașaportul sau actul de identitate folosit în călătorie.

Tariful pentru persoane fizice, instituții publice, societăți comerciale, fundații, asociații, etc. este de 290 lei/pers. În funcție de numărul de teste solicitate și pentru contracte de tip abonament care implică testări multiple, tariful se poate negocia pe baza de cerere către conducerea universității. Studenții UMF Cluj-Napoca beneficiază de tarif redus de 200 lei/persoană iar angajații UMF și rudele acestora beneficiază de tarif redus de 150 lei/persoană, fiind nevoie de copie după actele care dovedesc această calitate.

Plata se efectuează cu cardul, iar rezultatul testului se eliberează în maxim 24 de ore și se transmite prin e-mail.
La cerere, rezultatul se poate oferi și în limba engleză.

Accesat de 2281 de ori

Selecție - anunțuri