Miercuri, 26 Ianuarie 2022 11:49

Noutăți cu privire la admiterea la medicină și medicină dentară pentru anul universitar 2023-2024

"Anatomia şi fiziologia pentru admitere la facultăţile de medicină", autori Barbara Krumhardt și I. Edward Alcamo, editura University Press Târgu Mureș, ediția 2022, va fi utilizată ca unică resursă bibliografică pentru examenul de admitere la proba de biologie la facultățile de medicină și medicină dentară din centrele universitare Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Iași, Timișoara, Constanța și Craiova, începând cu anul universitar 2023-2024.

La UMF "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca, pentru concursul de admitere din acest an, se va utiliza ca bibliografie pentru programele de studiu medicină și medicină dentară, manualul de Biologie pentru clasa XI-a, autori: Cristescu D., Solovăstru C., Voiculescu B., Niculescu C. şi Cârmaciu R., Editura Corint, București, 2014.

Începând cu anul 2023, se va utiliza "Anatomia şi fiziologia pentru admitere la facultăţile de medicină", ediţia 2022.

Această decizie aparține majorității universităților care alcătuiesc Alianța Universitară G6-UMF și urmărește creșterea calității pregătirii viitorilor candidați, punând accent pe capacitatea de sinteză și de integrare a informațiilor, precum și formarea unor repere unice de selecție la nivel național.

Noul manual va putea fi achiziționat în curând de la librăria universității.

Accesat de 9721 de ori

Selecție - anunțuri