Joi, 27 Ianuarie 2022 10:01

Redeschiderea platformei de raportare a activității din anul 2021

Stimate cadre didactice, Prorectoratul pentru Asigurarea Calității și Relații Internaționale anunță redeschiderea platformei de raportare a activității din anul 2021 în perioada 31.01.-07.02.2022 (inclusiv).


Platforma poate fi accesată la adresa https://digital.umfcluj.ro/jobrouter/index.php prin autentificare în doi pași:
1) Introducerea datelor pentru utilizatorul generic: raportare, cu parola: raportare@UMF_2021;
2) Introducerea utilizatorului unic format din adresa instituțională (@elearn.umfcluj.ro) și parola de acces transmisă automat din platforma de raportare a activității la această adresă de e-mail.


Serviciul de email @elearn.umfcluj.ro poate fi accesat la adresa https://outlook.office.com/mail/ cu datele de autentificare utilizate pentru MS Teams.
Avem rugămintea ca imediat după logare să consultați secțiunea Punctaje personale pentru a verifica activitatea care a fost deja raportată și pentru dumneavoastră (ex.: activitate publicistică – lucrări în co-autorat; activitate în proiecte, etc.). În cazul în care aceste informații sunt deja introduse în baza de date, vă rugăm să nu repetați raportarea lor. În situația în care ați colaborat la asemenea activități, iar ele nu se regăsesc raportate și pentru dumneavoastră, recomandăm să luați legătura cu ceilalți colegi pentru a verifica modul în care a fost efectuată raportarea. Dacă raportarea e greșită/ incompletă, va fi respinsă, putând fi introdusă corect și complet doar în perioada 31.01.-07.02.2022.

Regăsiți informații suplimentare despre efectuarea raportării pe noua platformă în Manualul de utilizare atașat acestui anunț.

Eventualele probleme întâmpinate pot fi transmise printr-un formular disponibil pe platformă - "Solicită sprijin", printr-un email la adresa ori telefonic la 0734-834.233 (int. 2233). Echipa Departamentului de Asigurare a Calității vă va oferi răspunsurile necesare pentru a efectua raportarea activității în anul 2021.

Cu aleasă considerație,
Prorector pentru Asigurarea Calității și Relații Internaționale
Prof. dr. Radu Oprean

Director al Departamentului de Asigurare a Calității
Prof. dr. Diana Dudea

Accesat de 1170 de ori

Selecție - anunțuri