Miercuri, 27 Aprilie 2022 12:56

Paris - se oferă un stagiu de cercetare de 1 an pentru studenți doctoranzi / masteranzi / rezidenți

Stagiul se va desfășura în cadrul IHU ICAN - The Foundation for Innovation in Cardiometabolism and Nutrition, un centru de excelență care activează în domeniul cercetării translaționale a bolilor cardiometabolice: diabet, obezitate, boli ale ficatului, boli ale inimii și vaselor de sânge.


Membrii fondatori care colaborează în vederea îndeplinirii misiunii centrului sunt: Assistance Publique Hôpitaux de Paris (AP-HP), Institut National de la Santé et de la Recherche Médicale (INSERM) și Sorbonne Université (SU).
Stagiul de cercetare este de 1 an, cu posibilitatea prelungirii la maximum 3 ani, remunerat cu un salariu brut de 25.000 euro/an.


Candidații interesați de acest stagiu sunt rugați să își trimită CV-ul împreună cu prezentarea parcursului științific (cu documente atestatoare) pe adresa de e-mail: pana la data de 13 mai 2022, în vederea verificării și informării cu privire la îndeplinirea criteriilor menționate în fișa alăturată.


Candidaților care îndeplinesc criteriile menționate în fișa atașată li se va solicita depunerea dosarelor în original, la Departamentul de Cercetare-Dezvoltare-Inovare, str. Pasteur, nr. 4, et.3, camera 10, Cluj-Napoca, până la data de 15 mai 2022, pentru a fi înaintate către IHU ICAN, unde va avea loc selecția.


Persoană de contact:
Olimpia Piscoti – 0720645103
Departamentul de Cercetare-Dezvoltare-Inovare

Accesat de 1001 de ori

Selecție - anunțuri