Imprimă această pagină
Luni, 11 Iulie 2022 11:32

Şcoala de Vară de Electroencefalografie Cantitativă, Program Intensiv Mixt Erasmus+ în cadrul NeurotechEU

  Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” va găzdui în perioada 11-15 iulie 2022 Şcoala de Vară de Electroencefalografie Cantitativă, Program Intensiv Mixt Erasmus+ în cadrul NeurotechEU.

  Evenimentul va reuni la Cluj participanți de la universitățile partenere din Alianța NeurotechEU (Bonn, Nijmegen, Debrecen), dar și participanți provenind de la alte universități partenere, cu care avem colaborări sub umbrela Erasmus+ (Koln, Sofia, Maribor).

  Sub coordonarea științifică a domnului Prof. dr. Dafin-Fior Mureșanu, cursul reprezintă o introducere în fundamentele științifice și analiza electroencefalografiei cantitative în cercetarea de bază și aplicată. El se adresează tuturor cercetătorilor interesați de analiza EEGQ (de exemplu, medici, psihologi, ingineri sau matematicieni) și va implica exerciții practice și studii de caz folosind diferite tehnologii.

  Cursul își propune să ofere cercetătorilor debutanți o înțelegere de bază, dar modernă, a progreselor atinse de EEGQ, precum și potențialele căi de dezvoltare bazate pe cele mai inovatoare tehnologii disponibile.

  Participanții vor avea acces la un arsenal divers de instrumente pentru procesarea semnalului, facilitând interacțiunea multidisciplinară și schimbul de abilități și competențe.

   

  Afis Quantitative Electroencephalography

  Accesat de 567 de ori