Luni, 03 Octombrie 2022 18:05

Deschiderea platformei de raportare a activității din anul 2022

Stimate cadre didactice, 

Odată cu începerea noului an universitar, se redeschide și platforma de autoevaluare, care vă oferă posibilitatea de a raporta activitatea din anul 2022. Perioada pentru introducerea datelor este 03 Octombrie 2022 – 08 Ianuarie 2023. Datele introduse vor fi verificate și aprobate de către Directorul de Departament, până în data de 15 Ianuarie 2023. 

Pentru detalii referitoare la autentificarea pe platformă, vă rugăm să verificați adresele dumneavoastră de e-mail (cele instituționale: @umfcluj.ro și @elearn.umfcluj.ro). Pentru a facilita introducerea datelor, veți regăsi Ghidul de utilizare în partea stângă, după primul pas de autentificare pe platformă. De asemenea, acesta este disponibil și pe Intranet, la secțiunea Autoevaluare 2022. Avem rugămintea ca, ÎNAINTE de a începe raportarea activității, să îl parcurgeți integral.

În cazul în care întâmpinați probleme, acestea pot fi transmise prin opțiunea "Solicită sprijin", disponibilă pe platformă - după primul pas de autentificare cu utilizatorul „raportare”. Echipa Departamentului de Asigurare a Calității va oferi răspunsurile necesare la adresa de e-mail conectată contului dumneavoastră (@elearn.umfcluj.ro). 

Cu deosebită considerație, 

Prorector pentru Asigurarea Calității și Relații Internaționale 

Prof. dr. Radu Oprean 

Director al Departamentului de Asigurare a Calității

Prof. dr. Diana Dudea

Accesat de 819 de ori

Selecție - anunțuri