Marți, 04 Octombrie 2022 08:59

Mesajul rectorului la început de an universitar

Stimați colegi, dragi studenți, vă urez bun venit în anul universitar 2022-2023! A fost o deosebită plăcere să ne întâlnim în Aula ”Iuliu Hațieganu”, la ceremonia de deschidere a anului universitar!
De mai bine de 100 de ani, universitatea noastră își îndeplinește datoria, formând zeci de generații de medici și farmaciști, dăruiți profesiunii alese. În fiecare toamnă, universitatea își redeschide porțile pentru studenții săi, cu bucuria și motivația unui nou început.

Dragi boboci,
Vă urez bun venit în comunitatea academică a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, locul care vă va deveni a doua casă! Vă felicit că ați ales și că ați devenit studenții unei universități care se bucură de un mare prestigiu național și internațional și care este liderul învățământului superior medical și farmaceutic din România. Ați trecut cu brio peste un examen dificil, iar pentru asta vă felicit din toată inima, în numele întregii universități!

Anul universitar 2022-2023 aduce noi oportunități, iar conducerea universității își asumă misiunea și responsabilitatea de a asigura performanţa academică în formarea de profesionişti în domeniul sănătății. În același timp, vom continua investițiile în modernizarea infrastructurii universității și vom susține activitatea de cercetare științifică din cadrul celor 3 facultăți și al centrelor de cercetare avansată.

De asemenea, intrăm în noul an universitar cu o recunoaștere internațională deosebită oferită de cele mai prestigioase clasamente la nivel mondial, care atestă calitatea serviciilor educaționale pe care le oferim, precum și calitatea activității de cercetare din cadrul universității.
Pe lângă toate aceste aspecte, Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu este și o componentă importantă a comunității clujene, un brand al orașului Cluj-Napoca, aflată în permanență în serviciul acestuia, dar la fel de importantă și pentru România. În fiecare an, de pe băncile universității noastre pornesc spre toată țara, dar și peste hotare, profesioniști în domeniul sănătății foarte bine pregătiți, entuziaști și motivați, dornici de afirmare și de perfecționare, care duc mai departe prestigiul școlii medicale clujene. Iar aceasta este cea mai mare mare răsplată pentru munca noastră.
Doresc întregii comunități academice un an universitar plin de succese și împliniri!

Rector,
Prof. dr. Anca Dana Buzoianu

Accesat de 460 de ori

Selecție - anunțuri