Rezidențiat 2019

Rezidențiat 2019

Ministerul Sănătății organizează duminică, 08 decembrie 2019, concurs național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. Concursul se desfășoară în centrele universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

 

Concursul de rezidențiat pe loc și pe post în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 8 decembrie 2019, va începe la ora 10:00. Repartizarea pe săli a candidaților înscriși o regăsiți în linkurile de mai jos.
 
Intrarea candidaților în sală se va face începând cu ora 8:30, până la ora 9:50.
Intrarea în sală se face pe baza cărții de identitate sau a pașaportului, în termen de valabilitate.

 

Repartizarea candidaților pe săli

 

 

Înscrierile se fac prin TOATE direcțiile de sănătate publică, respectiv prin ministerele cu rețea sanitară proprie, în perioada 07-19 noiembrie 2019 inclusiv. Programul de depunere a dosarelor va fi următorul: luni-vineri: 9:00-16:00, respectiv sâmbătă: 9:00-14:00.

 

Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obținut, în limita locurilor/posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare națională pentru fiecare domeniu.

 

Pentru mai multe informaţii privind locurile, posturile, metodologia de concurs, tematica şi bibliografia, vă rugăm accesaţi linkul următor: https://rezidentiat.ms.ro/ .