Mesajul Rectorului la început de an universitar

Dragi Studenţi,
Stimaţi Colegi,

       Bolta de frunze din pădurile care înconjoară Clujul ne expune doar câteva pete de galben sau ruginiu, dar ritmul accelerat din oraş ne spune că a sosit toamna, și cu ea, încă un an de aspirație instituțională și intelectuală. Bine aţi revenit cu toţii, studenţi, cadre didactice şi personal administrativ în Universitatea Noastră. În plus față de cei care se întorc odihniţi, reîncarcaţi energetic şi spiritual, începutul anului este un moment deosebit pentru a primi în familia noastră noi colegi.
       Trebuie să fim conștienți de faptul că este nevoie de un grup divers de oameni din multe domenii de expertiză pentru a oferi un mediu de învățare de calitate, un mediu de cercetare optim. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestora. Dar şi mai important, aș dori să mulțumesc tuturor celor care au ales să-si continue educaţia la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj- Napoca.Vrem să facem cât mai mult posibil pentru a-i asigura pe toţi cei care ne urmăresc, că instituţia noastră este și continuă să fie, o alegere potrivită.
       Intrăm în noul an cu un sentiment de optimism și entuziasm, bazându-ne pe unele progrese notabile din ultimii ani: noi forme şi oferte educaţionale armonizate cu cele internaţionale, centre de cercetare de nivel european, facilităţi studenţesti corespunzătoare cu cerinţele activităţilor dificile la care se angajează toţi cei care vor îmbrăţişa aceste profesii de sănătate. Sunt convins că în acest an, vom continua angajamentul nostru de a schimba viața oamenilor și a societății în bine. Scopul nostru este de a maximiza amprenta noastră intelectuală la nivel naţional şi internațional, constienţi de provocările epocii cunoaşterii, de realităţile lumii în schimbare.

       Mult succes tuturor!

       Prof. Dr. Alexandru Irimie
       Rector UMF „Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca